Tjänster

TJÄNSTER

 

Vi på Bergs Produktionskonsult vet att vägen till framgång och tillväxt är att arbeta tillsammans med kund. Inte för eller åt, utan tillsammans.

Tillverkning, montage och produktion. Vi erbjuder skräddarsytt prestigelöst samarbete mot industrin där vår kompetens och service blir kundens vinst.

Konstruktion

Vi åtar oss konstruktionsuppdrag i ett brett spektrum som kan variera mellan förbättring av dåliga underlag till att ta fram kompletta CE-godkända maskiner efter behov. När möjligheten erbjuds bär vi gärna hela projekt och garanterar totalt engagemang från start till mål.

 

Tillverkning

Bergs Produktionskonsult har en verkstad med stora resurser och personal med bred kompetens. Vår problemlösningsförmåga är ett starkt argument för att anlita oss även när det handlar om tillverkning. Vi fixar det mesta från enstaka detaljer och prototyper till färdiga produkter eller avancerade konstruktioner i helhetslösningar. Med våra egna eller kundens ritningar som underlag. Bergs Produktionskonsult utför ren nytillverkning men även ombyggnation och reparation efter kundens önskemål. 

 

Maskinbearbetning

Vi arbetar med fräsning, svarvning, slipning m.m. Genom våra samarbetspartners har vi tillgång till över 30 års erfarenhet av skärande bearbetning – och en stark vilja att finna de bästa lösningarna för aktuellt behov.

Som en del i vår service har vi möjlighet att utföra mobilbearbetning ute hos kund. Med våra transportabla bearbetningsmaskiner går det snabbt och smidigt. Samtliga enheter är lätta att transportera och montera ute i fält. Vi har en modern mobil maskinpark för förvärmning och arborrning, vid behov utför vi även vibrationsmätning och laseruppriktning.

Vår personal är van vid snabba ryck och vi är kvickt på plats även om oförutsedda problem uppstår. 

 

Montage

Vår personalstyrka har stor erfarenhet av montage och revisionsarbeten ute på kunds anläggning. Svetsning ute i fält på kunds anläggning utförs av våra certifierade svetsare. Montörerna är vana vid både tunga montage och underhållsarbeten med korta ledtider, givetvis med både kvalitet och säkerhet i fokus.

 

Filter- och rökgasrening

Miljötänk är en röd tråd hos oss på Bergs Produktionskonsult. Därför känns det extra bra att kunna erbjuda våra kunder lösningar och produkter som är kopplade till utsläpp från olika processer inom industrin. Vi ser till att din verksamhet lever upp till de skärpta stoftkraven från myndigheterna samtidigt som vi hjälper dig att hålla nere kostnader genom att rekommendera de filter och lösningar som är optimalt för din anläggning. Dessutom är våra filter säkra både för dig och driften.

Helhetslösningar mot norrländsk basindustri – det är vår grej!

KONTAKT

Kontakt ägare / Verkstadschef: 

Mobil: 070-529 13 26
E-post: robert@bergsproduktionskonsult.se

Områdesansvarig Skellefteå: 

Mobil: 070-529 13 26
E-post: robert@bergsproduktionskonsult.se

Fakturaadress: 

Novia Fakturascanning - 290
BOX 142
982 21  Gällivare
SVERIGE

HITTA

OBS! Vi har flyttat till nya lokaler på

Traversvägen 4, Piteå

Huvudkontor/besöks- och leveransadress:
Traversvägen 4
941 43  Piteå
SVERIGE

Projektverkstad:
Betongvägen 6
982 38  Gällivare

                                                     

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.