Om företaget

OM FÖRETAGET

Front

Mer verkstad än snack!

Att verka i dagens snabba industri ställer höga krav på effektivitet och pålitlighet. Ett oväntat avbrott i driften kan bli dyrt. Med nära 30 års erfarenhet i tillverkande industri och montage vet vi vad som krävs där ute. Bergs Produktionskonsult kan stötta företag i alla storlekar för att säkerställa produktionskvaliteten. Vi arbetar nära dig som kund och erbjuder kompetens, utbud och service i en kedja som fungerar.

Bergs Produktionskonsult är en komplett partner med tjänster som sträcker sig från innovationsprocesser till projektledning, inköp, implementering och stöd för olika produktionslösningar.

Allt vi gör genomsyras av kvalitet, från offert till slutleverans. Kvalitet skapar förtroende, det sparar pengar och skapar förutsättningar att växa. Mervärde genom kvalitet, helt enkelt.

Hos oss är det mer verkstad än snack. Vi är den röda telefonen, den du lyfter när problemen uppstår. Vi är redo att möta dig och ditt företag med kostnadseffektiva lösningar och snabba resultat. Bergs Produktionskonsult är den enda kontakt du behöver – en kompetent samarbetspartner för kompletta lösningar.

 

Nu snackar vi verkstad!

Det här bygget med yrkesstolthet i väggarna är kärnan i verksamheten. De stora olåsta ytorna om drygt 1 600 kvm sväljer utan problem en hel långtradare! 

Vår omfattande maskinpark är väl anpassad efter den verksamhet vi bedriver. Här blandas ny teknik med hantverksmässiga moment. Vi kan knepen och känner till de prövade lösningarna. Det gör oss resursstarka och ger stor flexibilitet i service. 


Vi utför allt från större konstruktioner till mindre detaljer i svarta och vita material. Hos oss eller i fält. Vår kompetens finns när och där du behöver den. Välkommen!

 

Vi ses där ute!

 

Tillverkning, Montage, Reparation

  • Verkstadsyta om 1 600 kvm.
  • 2 st traverser 10 ton resp. 6,5 ton.
  • 2 portar 6x8 m.
  • Kap, sax, pelarborr, kantpress, vals, ringvals, stansmaskin  m.m.

KONTAKT

Kontakt ägare / Verkstadschef: 

Mobil: 070-529 13 26
E-post: robert@bergsproduktionskonsult.se

Områdesansvarig Skellefteå: 

Mobil: 070-529 13 26
E-post: robert@bergsproduktionskonsult.se

Fakturaadress: 

Novia Fakturascanning - 290
BOX 142
982 21  Gällivare
SVERIGE

HITTA

OBS! Vi har flyttat till nya lokaler på

Traversvägen 4, Piteå

Huvudkontor/besöks- och leveransadress:
Traversvägen 4
941 43  Piteå
SVERIGE

Projektverkstad:
Betongvägen 6
982 38  Gällivare

                                                     

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.